MENTORCAFÉ

Speelt tijd je soms parten in jouw rol als mentor? Vind je het moeilijk om een stagiair te begeleiden als je er geen klik mee hebt? Wat doe je als de nieuwe medewerker jouw raad niet volgt?

Klinken deze vragen jou bekend in de oren? Wil je hier samen met andere mentoren antwoorden op vinden opdat je kan groeien als mentor? Schrijf je dan nu in voor een van onze Mentorcafés! 

 

 

Waar en Wanneer?

>>  Dinsdag 22 juni 2021 van 12u00 - 13u30 in Wuytsbergen 2, 2200 Herentals

>>  Maandag 23 Augustus 2021  2021 van 12u00-13u30 in Schoolstraat 1, 3200 Aarschot

>>  Dinsdag 26 oktober 2021 van 12u00 - 13u30  in Heidebloemstraat 91, 2440 Geel

 

Wat? Mentoren wisselen ervaringen uit en leren van elkaar.

Hoe? In een kleine groep van 6 à 8 mensen komen persoonlijke ervaringen aan bod. In een waarderende opzet, verkennen we de situatie, onderzoeken we wat speelt en zoeken we samen naar oplossingen.

Begeleiding? Ingeborg Winters begeleidt het Mentorcafé. In de zes jaar dat ze als jobcoach voor Synkroon werkt, heeft ze allerlei stage ervaringen in een zeer brede context begeleid naar een positief resultaat. Ze heeft ook veel contacten opgebouwd met o.a. werkgevers, stage verantwoordelijken, mentoren. Als vrijwilliger voor Anders Reizen en Hiking Advisor, begeleidt ze groepen. Ze is ervan overtuigd dat elke mentor sterktes in zich heeft. Door met elkaar hierover te spreken en in te spelen op de uitdagingen die leven, kunnen mensen groeien in hun leerproces en functioneren als mentor.

Prijs? Het Mentorcafé is volledig gratis. 

Heb je nog vragen? Contacteer celien@dewerkplekarchitecten.be

 

Interesse? Schrijf je hier in voor een van de Mentorcafés! 

 

Het mentorcafé staat open naar bedrijven die inclusief (willen) ondernemen en kadert in het ESF project Exclusief Inclusief.