Weerwerk

Groep Weerwerk - sterk op maat

Groep Weerwerk zet in op mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt

WE COACHEN HEN WEER NAAR WERK. WEERWERK WEET DAT KANSEN GEVEN WERKT.

WEERWERK: 4 VZW'S ACTIEF IN 3 REGIO'S ONDER 1 NAAM

Weerwerk is anno 2019 operationeel in Antwerpen, Gent en Roeselare en is het partnerschap tussen Weerwerk vzw, Buurt en Co vzw, Tot Uw Dienst vzw en Weerkracht vzw.

Respectievelijk sterk in maatwerk, lokale diensteneconomie en professionele activering, opleiding en coaching.

WAAROM 'WEERWERK'?

In de naam 'Weerwerk' schuilt een van de doelstellingen van onze organisatie: mensen weer aan het werk brengen. Wie ‘weer werkt' heeft een tijdje professioneel stilgestaan, maar is dankzij een goed begeleid traject terug in gang geschoten.
De naam 'Weerwerk' verwijst ook naar de tegenstand waarop heel wat werknemers botsen. Door hun grotere afstand tot de arbeidsmarkt moeten ze zich ook goed verweren. De organisatie kan hen helpen om weerwerk te bieden.
We bieden dat werk aan door het zelf te organiseren of door het uit te voeren in samenwerking met andere organisaties. We streven altijd naar een dienstverlening die open en betrokken is.

Voor ons is niet alleen wat we doen belangrijk, minstens even belangrijk is de manier waarop we het doen.

We zijn gegroeid uit De Sleutel en Orthopedagogisch Centrum Sint-Idesbald.

 

Weerwerk

Diensten
bijzondere ondersteuningsnoden
BIO-booster
doorstroombegeleiding
HR-ondersteuning
job- en taalcoaching
loopbaanbegeleiding
opleiding
trajectwerking
werkervaring en werkplekleren
Aanbod

Weer sterk

Via werk terug sterker worden is wat we met Weerwerk doen. Zowel via diverse activerende trajecten voor werkzoekenden als via werk in ons maatwerkbedrijf.

Werk op maat

Van klant tot werknemer, iedereen heeft het liefst werk op maat. Daar zetten we dan ook sterk op in. Wie met ons samenwerkt, weet dat we even sterk zijn in onze diensten als scherp in onze prijzen. Zo werken we het liefst en dat werkt voor beide partijen het best.