Synkroon

Synkroon - actief met talent

Synkroon richt zich naar werkgevers, werknemers en werkzoekenden met een nood aan ondersteuning bij het realiseren en behouden van werk.

  • Werkgevers helpen we het beste uit hun medewerkers halen.
  • Werknemers coachen we op de werkvloer om hen te versterken.
  • Werkzoekenden coachen we in een traject naar werk op de werkvloer.

Synkroon is actief met talent en werkt volgens de waarden en principes van Supported Employment. We zetten in op sterktes van mensen, teams en organisaties.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Klant staat centraal en zit aan het stuur. We kiezen voor leren en groeien in de praktijk. We werken transparant, resultaatgerericht en geloven in een eerlijke communicatie. We werken met partners om een zo volledig mogelijke dienstverlening aan te bieden. 

 

 

Synkroon

Diensten
bijzondere ondersteuningsnoden
HR-ondersteuning
job- en taalcoaching
loopbaanbegeleiding
werkervaring en werkplekleren
werkplekadvies
Aanbod

Werkplekleren

​Heb je als werkzoekende nood aan ondersteuning bij het zoeken naar een betaalde job. We begeleiden via werkplekleren (stage en andere acties) en gaan op zoek naar de juiste match.

​Gespecialiseerde jobcoaching

​Je hebt als werknemer ondersteuning nodig op een bepaald moment in je loopbaan. We begeleiden via individuele coaching op en naast de werkvloer in samenwerking met je werkgever.

Je hebt als werkgever vragen over personeelsbeleid en wil oplossingen voor bepaalde noden op je werkvloer zoals invulling vacatures, juiste match, beter functioneren van werknemers, behoud van job, tewerkstellingsondersteunende maatregelen, ...

​Loopbaanbegeleiding

​Wij geven inzicht in je loopbaan.

Onze dienstverlening wordt volledig gesubsidieerd door VDAB.