Natuurwerk vzw

De Natuur van Morgen, daar maken we Nu Werk van

Natuurwerk vzw

Diensten
werkervaring en werkplekleren
Aanbod

Natuurwerk is een sociaal-economiebedrijf dat groene omgevingen beheert, onderhoudt, aanplant en verzorgt.  Veelal in opdracht van lokale overheden.  Bovendien met werknemers die lange tijd bij ons zijn, hoewel ze toekomen als werkzoekende met de intentie om door te groeien naar de reguliere, niet-gesubsidieerde arbeidsmarkt.  Wij werken met een 80-tal arbeiders in een statuut van ‘Lokale Diensteneconomie’.

Ons werkgebied strekt zich uit over de ganse provincie Antwerpen, met magazijnen op 4 plaatsen: Puurs, Houtvenne, Wortel en Retie.

Trajectbegeleiders en jobcoaches uit diverse diensten, VDAB, OCMW, GTB, ... ervaren dagelijks hoe moeilijk het is om een geschikte job of plaats van tewerkstelling te vinden voor hun cliënt. Organisaties zoals Natuurwerk kunnen voor hen een gepast middel in een traject zijn.

Natuurwerk vzw is een betrouwbare schakel binnen dit zoekproces. We willen ook kansen aanbieden aan andere vormen van begeleidingen zoals in het kader van verschillende vormen van stages (BVS, activeringsstage, WES, BIO,...)

Eventueel kunnen we samen op zoek gaan naar mogelijkheden om mensen bij ons op de werkvloer aan de slag te laten gaan.