Amival

Logo Amival

Amival is een maatwerkbedrijf en biedt aangepast, lonend en zinvol werk aan meer dan 400 personen met een arbeidshandicap. Daarbij leggen we de nadruk op hun mogelijkheden, capaciteiten en vermogens. Die nadruk op het positieve vertaalt zich ook naar een oplossingsgericht denken en handelen bij alles wat we doen. Kwaliteit, veiligheid en snelheid staan daarbij centraal. En u kunt op ons rekenen: een woord is een woord.

Amival

Diensten
bijzondere ondersteuningsnoden
doorstroombegeleiding
opleiding
werkinleving voor jongeren
werkervaring en werkplekleren
Aanbod

Amival is een betrouwbaar verlengstuk van uw productieproces. Met onze flexibiliteit vangen we uw pieken op en vanuit onze oplossingsgerichte ingesteldheid brengen we correcties aan. Dat doen we zowel in onze eigen productiehallen als bij u op de werkvloer. Kortom: Amival schikt zich naar u!

Vanuit onze historische inbedding in het bedrijfsleven in de regio rond Turnhout - waar healthcare, voeding en grafische industrie grote spelers zijn - ontwikkelde Amival expertise in die sectoren. De activiteiten die we voor hen uitvoeren zijn vaak ook toepasbaar in andere domeinen. Elke nieuwe vraag - hoe vreemd ook - bekijken we met een open geest. Zo streven we samen met u naar een geschikte oplossing.