Puuur

Puuur

Puuur, bij ons draait het om u

Puuur met 3 u’s, want bij ons draait het om u, verzorgt huishoudhulp en strijkhulp bij particulieren via het systeem van dienstencheques. Vanuit 20 regiokantoren in Vlaanderen stuurt Puuur dagelijks 3.200 huishoudhulpen van niet minder dan 70 verschillende nationaliteiten op pad om te poetsen, te strijken, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Een hele ploeg medewerkers die bij 20.000 tevreden klanten paraat staat.

Puuur rekent op meer dan 10 jaar ervaring als kwalitatieve dienstverlener, betrouwbare werkgever en diversiteitsvriendelijke organisatie.

Puuur maakt deel uit van Ons, hét kwaliteitslabel voor organisaties actief in het verenigingsleven, de thuiszorg, de kinderopvang, huishoudhulp met dienstencheques, … Ontdek onze expertise en een waaier aan diensten op ons.be

Puuur

Diensten
bijzondere ondersteuningsnoden
job- en taalcoaching
Aanbod

Puuur ondersteunt gezinnen in een betere combinatie tussen arbeid en gezin.

Enerzijds bieden wij kansen op tewerkstelling en ontplooiing aan vrouwen en mannen, die om bepaalde redenen (kinderen, mobiliteitsproblemen, leeftijd, opleiding…) moeilijk een plaats vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Zorg dragen voor onze medewerkers zit immers in ons DNA. Neen, wij hebben geen kuisvrouwen, wel huishoudhelden! Een diploma is geen vereiste. Voor een Puuur huishoudheld zijn talent en goesting dé super krachten. 

Anderzijds kunnen onze klanten, die het onderhoud van hun huishouden aan ons overlaten en in een proper huis thuiskomen, deze uitgespaarde tijd op een andere manier invullen.

Wij bieden kwaliteitsvolle dienstverlening aan op maat van onze medewerkers en onze klanten. Dit bereiken we door een intensieve begeleiding en opleiding van onze medewerkers.