Pro Natura vzw

Pro Natura is een sociale en duurzame onderneming met ruim 150 medewerkers gevestigd in Eeklo, Vilvoorde en PamelAl meer dan 25 jaar kunnen overheden, bedrijven en particulieren bij ons terecht voor de aanleg van biodiverse belevingsnatuur en voor professionele oplossingen op maat om hun groengebieden ecologisch te beheren. Bedrijventerreinen en (park)tuinen worden door Pro Natura omgetoverd tot groene oases waar ook vlinders en vogels zich prima in hun vel voelen. Ruim 35 gemeenten doen reeds beroep op Pro Natura om hun natuur- en landschapsbeheer te plannen, uit te voeren en te onderhouden. 

Innovatie is bovendien hét codewoord bij Pro Natura. Onze innovatiecel zet de biogebaseerde economie op de kaart en onderzoekt circulaire oplossingen voor groenafval. 

Wij ondernemen met passie en zetten in op verborgen potentieel bij onze werknemers én in de natuur.

Bij Pro Natura maken we ‘Werk’ van ‘Natuur’!

Pro Natura vzw

Diensten
werkervaring en werkplekleren
Aanbod

Van tijdelijke werkervaring en opleiding op de werkvloer naar duurzame jobs in de sector: dat is ons doel. Pro Natura is een leer-en werkervaringsplek voor iedereen die moeilijk aan een job geraakt. We halen het beste uit elke medewerker en gaan op zoek naar een match op maat van de individuele medewerker en de toekomstige werkgever. We werken hiervoor samen met de VDAB, de OCMW’s, justitiehuizen en scholen uit de streek.

Sector