Home » Actielijn 3: 3 Clicks-Away

Actielijn 3: 3 Clicks-Away

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Sterpunt Inclusief Ondernemen heeft een virtueel platform waarop elke onderneming misschien de gepaste kandidaat vindt.
3ClicksAway helpt elke onderneming om openstaande vacatures op te vullen. De tool geeft de werkgevers een kijk op tientallen geselecteerde kandidaat-werknemers in verschillende vakgebieden waarvan de motivatie en arbeidsattitudes uitgebreid getest werden. De betrokken werkzoekenden zijn aan het eindpunt van hun trajectbegeleiding en zijn bereid zich op deze flexibele manier online te presenteren naar werkgevers.

Van elke kandidaat krijgt de onderneming een foto, de voornaam, leeftijd en enkele andere competentiegegevens. Onderaan wordt er via een ‘Talentpas’ alle gegevens vermeld die voor de werkgever nuttig kunnen zijn bij de selectie.  

Onze experten achter 3 ClicksAway ondersteunen de jobklare werkzoekenden en zetten de matchingskansen open voor de organisaties via de betrokkenheid van de arbeidsconsulent van de werkzoekende. Elke respons van een kandidaat-werkgever op de werkzoekenden wordt bijgevolg opgevolgd door de professionele consulent die vervolgens contact legt voor directe afspraak binnen kort tijdbestek.  

3 Clicksaway is SNEL: Het is mogelijk met niet meer dan drie muisklikken een geschikte kandidaat voor uw vacature te vinden! 

3 clicksaway is VERFIJND: U kan selecteren op regio én op sector. Inmiddels hebben we een bijna volledige Vlaamse dekking, van West Vlaanderen tot Vlaams Brabant én Antwerpen!  

 

 • Met deze actielijn beogen we om 500 werkzoekenden te bereiken gedurende de looptijd van het project.
   
 • Surf zeker eens naar de website https://www.3clicksaway.be/  en neem contact op bij interesse! 
   
 • Deze Werkplekarchitecten gaan ervoor en bezorgen de werkzoekenden, klaar voor jouw werkplek ! 
      Sectorfonds IVOC      KOPA          Mentor VZW    BLM Genk 
      De Poort VZW           Synkroon     Argos VZW     LIV 
      Alternatief VZW         GATAM        Steunpunt Tewerkstelling  
      VZW De Sluis
 • Ben je benieuwd hoe je meer aan Inclusief Ondernemen kan participeren? Bekijk zeker onze andere actielijnen